Vi hadde et veldig hyggelig møte med Block Watne vedr. hustypen Alm. Det finnes dessverre ikke noe visningshus her på Østlandet, men på en annen side er det positivt. Det betyr at vi eventuelt vil få et hus få har sett maken til 🙂

Block Watne var dessuten veldig fleksible og behjelpelige. Vi ønsker nemlig å forstørre huset litt og inkludere en dobbelgarasje, samt takterrasse noe som krever visse justeringer og ikke minst forsterkninger i taket. Det er svært mye som avhenger av selve tomten, samt reguleringer av denne. Det blir derfor vanskelig å få satt en riktig pris og laget nye tegninger før vi har den på plass.  (I utgangspunktet er listeprisen 1,7 millioner kroner, men alle vet at dette kun er et utgangspunkt med standard bad/kjøkken, samt at vegger innvendig ikke er ferdigbehandlet).  

Huset passer fint på en tomt som er fra 800 kvm i størrelse.  Nå intenseres tomtevisningene på tross av den lite hyggelige årstiden,  sånn estetisk sett 🙂

Kanskje lurt å ta noen telefoner til kommunen?

blockwatne_alm1.jpg

Reklamer